Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

Hotelkamers

Als hotel en congrescentrum beschikt Ter Elst zowel over een veelzijdigheid aan vergaderzalen als over verschillende ruime hotelkamers voor een aangename overnachting in een gezellige sfeer. Een evenement combineren met een verblijf in het hotel? Het kan allemaal!

 

Aangenaam overnachten in een van onze hotelkamers

Ter Elst is perfect gelegen in de groene rand van Antwerpen, vlak bij het historische centrum van de stad. Ons hotel beschikt over 49 ruime hotelkamers en 4 suites, die volledig zijn uitgerust met gratis fairtrade koffie- en theefaciliteiten, gratis draadloos internet, een kluis, airconditioning, enzovoort. ’s Ochtends kan u de dag goed beginnen en genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in onze orangerie. Daarenboven beschikt ons hotel over een grote parking, waarvan een deel ondergronds is.

Een hotelkamer boeken in hotel en congrescenter Ter Elst.

Een hotelkamer boeken in hotel en congrescenter Ter Elst

Een hotelkamer boeken kan eenvoudig via de tool op deze website. Op de dag van aankomst kan u inchecken vanaf 14u, en ’s ochtends vragen we onze gasten om uit te checken voor 11u. Heeft u tijdens uw verblijf een vraag? Dan kan u altijd terecht bij onze receptie, die 24/24 beschikbaar is.