Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Een zaal huren

Wil u een zaal huren voor uw volgende event? Bij Ter Elst bent u ongetwijfeld aan het juiste adres! Ons hotel- en congresgebouw bevindt zich in Edegem op slechts vijf minuten van de E19 en de Antwerpse Ring. We hebben een gratis parking met plaats voor 500 wagens en bieden een waaier aan vergaderzalen. Bovendien beschikt hotel Ter Elst over erg ruime hotelkamers, zodat elk event perfect gecombineerd kan worden met een overnachting. Wil u een zaal huren in Antwerpen voor een feest of bedrijfsevenement, dan is Ter Elst de ideale keuze!

Bij Ter Elst een zaal huren: de mogelijkheden

In Ter Elst vindt u een veelzijdigheid aan zalen die dienst kunnen doen voor de meest uiteenlopende evenementen. Vergaderingen, seminaries, conferenties enzovoort: onze 19 zalen bieden voor ieder wat wils. Ook beschikken wij over een auditorium met 400 zitplaatsen en een grote evenementenhal waar tal van events georganiseerd kunnen worden.

Wil u een zaal huren voor uw volgende event? Bij Ter Elst bent u ongetwijfeld aan het juiste adres!
Wil u bij ons een zaal huren, dan geniet u uiteraard ook van diverse standaard voorzieningen. Hiertoe behoren onder andere draadloos of bekabeld internet, een flipchart en een beamer. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, wij gaan namelijk prat op onze persoonlijke service waarbij we voor elke klant een offerte op maat kunnen maken.

Wil u een zaal huren op maat van uw evenement?

Een persoonlijke service waarbij we elke klant een luisterend oor bieden: dat vinden we bij Ter Elst enorm belangrijk. Aarzel daarom niet om ons te contacteren en ons te vertellen wat u exact van een zaal verwacht. Samen bekijken we welke van onze ruimtes het beste tegemoetkomt aan uw wensen en welke extra mogelijkheden er zijn. 

Zo kunnen we een bepaalde sfeer creëren, extra technieken voorzien en kan u ook een zaal huren met catering. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina, maar u kan ons uiteraard altijd contacteren voor verdere inlichtingen. Wil u dus een zaal huren in Antwerpen voor een intiem familiefeest, een uitbundige teambuilding, een professionele productvoorstelling of iets anders, dan vindt u bij Ter Elst sowieso iets van uw gading.

Een zaal huren in Antwerpen

In hotel en congrescenter Ter Elst kan u een zaal huren voor elk evenement. Een grote of een kleine zaal, met of zonder catering, eventueel volledig aangekleed volgens uw wensen: bij ons kan het allemaal. Eventueel kan ons zaalverhuur ook worden aangevuld met een teambuilding of met een overnachting in ons hotel. Verdere tips omtrent het huren van een zaal vindt u op de pagina “Zaalverhuur: tips”.

In hotel en congrescenter Ter Elst kan u een zaal huren voor elk evenement. Een grote of een kleine zaal, met of zonder catering, eventueel volledig aangekleed volgens uw wensen: bij ons kan het allemaal.
Een overzicht van al onze zalen en hun capaciteit kan u in dit document terugvinden. Voor meer specifieke info kan u ons contacteren op sales@terelst.be of op +32(0)3 450 90 00. Een zaal huren in Antwerpen, daarvoor moet u bij Ter Elst zijn!