Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!
Stel hier uw vraag!
+
Reserveer nu!
+

Een onvergetelijk evenement organiseren

Of u nu een groot- of een kleinschalig evenement wil organiseren, er komt sowieso heel wat bij kijken. Daarom willen we bij Ter Elst onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen. Zijn er dingen die u liever aan ons overlaat? Of weet u niet goed hoe u bepaalde zaken in praktijk moet brengen? U kiest zelf in hoeverre u vertrouwt op onze expertise. Bovendien zijn wij niet toe aan ons proefstuk: in ons hotel en congrescenter organiseerden wij reeds tal van zakelijke en privé events. Wil u dus een evenement organiseren, dan bent u in goede handen bij Ter Elst!

Een zakelijk evenement organiseren

Van een productvoorstelling tot een bedrijfsfeest voor uw zakenrelaties of een personeelsfeest waarbij u uw werknemers in de bloemetjes zet: ons ruime aanbod aan zalen biedt een waaier aan mogelijkheden voor iedereen die een zakelijk evenement wil organiseren. Naast een veelzijdigheid aan zalen beschikken wij eveneens over een grote parking voor 500 wagens en kunnen wij tijdens uw evenement ook de catering voorzien. Een uitgebreid overzicht van al onze zalen en hun opties vindt u onder de rubriek “Een zaal huren”. Of wil u misschien een teambuilding organiseren? Ook dan bieden wij diverse oplossingen op maat van uw bedrijf en uw team! Lees er meer over op deze pagina of contacteer ons voor verdere info.

 

Een privé evenement organiseren

Bij Ter Elst kan u niet enkel een zakelijk evenement organiseren; ook voor privé feesten bent u bij ons aan het juiste adres.

Of u nu een groot- of een kleinschalig evenement wil organiseren, er komt sowieso heel wat bij kijken.
Een receptie, een communiefeest of een trouwfeest? Wij zorgen voor een onvergetelijke dag! Om een evenement te organiseren dat volledig aan uw wensen voldoet starten we altijd met een verkennend gesprek. Op die manier kan u ons tot in de details vertellen wat u van uw feest verwacht. Vervolgens toetsen wij dit aan onze mogelijkheden en stellen we voor u een offerte op maat op. Aarzel niet om ons te vertellen welke sfeer u wil creëren, of u nog op zoek bent naar een dj, welk type lichtinstallatie u wenst, … Ons team stelt zich flexibel op en doet al het mogelijke om voor u een memorabel evenement te organiseren!

Een evenement organiseren in stijl

Wil u een bedrijfsevenement organiseren? Of heeft u iets te vieren in persoonlijke kring? Dan vindt u bij Ter Elst de ideale locatie. Elk evenement organiseren wij volledig volgens de wensen van de klant. Oog voor detail en een persoonlijke service maken hier onlosmakelijk deel van uit. Neem gerust contact op met ons voor verdere info of voor een offerte op maat. Dit kan op het nummer +32(0)3 450 90 00 of via sales@terelst.be

Een feest of een zakelijk evenement organiseren in stijl, daarvoor moet u bij Ter Elst zijn!